![](http://4.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SeR6RglLu8I/AAAAAAAAAag/6y1MCweU_VI/s400/Picture+105.jpg)
Reikės:
- olandiško sūrio,
- porų,
- kiaušinių,
- majonezo,
- graikinių riešutų
Pirmoji mišrainės paslaptis: stiklinis permatomas indas.
Antroji paslaptis: visi produktai dedami sluoksniais. Taigi imame indą ir dedame tarkuotą sūrį:
![](http://1.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SeR5LD2-YVI/AAAAAAAAAZ4/FrQQ2DKLQaI/s400/Picture+093.jpg)
paskui- smulkiai pjaustyti porai (nepadauginti, nes kitaip mišrainėje jausite vien juos) :
![](http://3.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SeR5XCb8rAI/AAAAAAAAAaA/yrKGkzAmNP8/s400/Picture+094.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SeR5oFVkFvI/AAAAAAAAAaI/VQZxB4UfQPQ/s400/Picture+095.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SeR50KfrawI/AAAAAAAAAaQ/c3SAVjz9oPk/s400/Picture+096.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SeR5_Ed9HkI/AAAAAAAAAaY/BdwVFL9_dY0/s400/Picture+097.jpg)
Trečioji paslaptis: mišrainė turi pastovėti per naktį, kad sluoksniai persisunktų majonezo.
Skanaus!
2 komentarai:
tai tokia kaip ir rafinuotesne pikantiskos misraines atmaina ((: idomiai, reiks pabandyt
hm, koks skirtumas koks indas, jei pagal spalvine gama, produktai nesiskiria :) jau mano salotos saldytuve, ryt isbandysim :)
Rašyti komentarą