![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLS5pkPOHh1MP87xYjZuiBquf0JHIMs0Zejs6s2exPtLwxyPAnKZ3yHlFw7HoDSY92jVSWeRTXfeWbEwmNcmoIj3qnBm0YYjeO6T5Nn1TQCVMYiUQWan55NhlgG_Ns6wVN1dJM-Mc2rG0/s400/Picture+163.jpg)
- 400-500g vištienos filė (vidinė)
- 2vnt šviežia raudona aitrioji paprika(arba malta paprika 1-2šaukšteliai)
- 3 skiltelės česnako
- 45 ml citrinų sultys (naudojau vieną didelę)
- 1 a.š. malta kalendra
- 50g kvietiniai miltai
- 2 kiaušiniai
- 70g malti džiūvesėliai
- žiupsnelis druskos
Iš vištienos filė išpjaustykite sausgysles ir perpjauti per pusę. Įspaudžiame česnaką ir sumalampapriką (paprikos nenaudojau),įspaužiame citrinų sultys ir įber
iame druską. Viską išmaišome ir paliekma marinuotis šaldytuve maždaug 3
0-45 min.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmAhSqLQYtR8SQzYB0t6zEKojTwJ6xBF6B18AJyy9lLTrl7_3wrr5HMk6xNaQscdOoD0aqoftSz-Za3hr5xi8mA3dVMTIL7Tfr6PNWDXhchoZQHVYWYmbKa9LQg-SuE5FwSzUWbPHUbmA/s400/Picture+158.jpg)
Vištienos gabalėlius apvoliojame miltuose,pamirkome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvesėliuose:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjIDcCh4q7zvJjN_t7iNwFwI6PwAn6qatl4p6u86aH1mkvySvanimpsjyolsP5sXVCkcKN8gRCLSByWn_IDGMhxbpBrJqf3AfTzMORhUXkajziUqM2rOv2tgOdBEZDa06UJwc0vNfvY38k/s400/Picture+159.jpg)
Apvoliotus gabelėlius dedame į įkaitintą gilią keptuvę ir gruzdiname 5-8 minutes,kol gražiai apskrus.
![](http://2.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/S1mtzqOonDI/AAAAAAAABGI/2dUmQHargZ4/s400/Picture+161.jpg)
Iškepus sudedame ant popierinio rankšluosčio,kad susigertų riebalai.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGwR0ZPmSgFQfU7Pdy5V2-a9msjCbZ8Q3ImDKFvUXe3HPrXB9kKuKnM1x9lyhis375aXpBehuYEntc_E5H1nAwaDXv6dkHIuz4yTTFHiR0UCx_WZvGC8Fih1CNt-muAzdItNgfTF1sn9U/s400/Picture+166.jpg)
Gaminsiu išties nekartą,nes gavosi labai sultinga ir skani vištiena:)
Šaltinis. www.iki.lt
1 komentaras:
atrodo tai ziauriai skaniai! as ir tokius gaminu ir be proto megstu ;)
Rašyti komentarą