![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEissfk42hqiaHsJUIvTBvv9KthzTRKk1x51wlWP6ouyJkmRd3009bhUFvV9mA_8Pr5LABvdnxJvhxu_jZKExUY8-udG8fVrrtqC3oigmracUApaB7vJifsnw4k5V2IKJ5k-2XoOPVjQOzQ/s400/DSCF2762.jpg)
Reikės:
- romėninių salotų (naudojau Iceberg),
- duonos skrebučių,
- parmezano,
- vištienos krūtinėlė arba kumpelis (naudojau kalakutieną)
- papildomai dėjau:
- agurko,
- pomidoro
Padažui:
- kiaušinio trynio,
- 1 skiltelės česnako,
- 2 v. šaukštai citrinos sulčių,
- 2 v. šaukštai alyvuogių aliejaus,
- druskos,
- 30g. parmezano
- vietoj trynio dejau naturalaus jogurto kelis šaukštus.
Paskrudiname skrebučius:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgF5XlMFgf2Fugmv1J9k-Y6o38C57qZmL6oJeQmek62c4k9DAEy97JqFqQrFwNeBRI_MKPYD2kpOfvwYAAOixdZkT83Hq8ssxWGIHe37qu2zhBwnqNrfzqaxxOih35mVw_wmeQdJfCn2dc/s400/DSCF2748.jpg)
Krūtinėlę dedame ant grotelių ir pašauname į įkaitintą 200 laipsnių tempertūros orkaitę,maždaug 20-30 min.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGBn0-k3CULw3o3PRggNGU_QSqK3VHfKF-UJyIypGqhjEitrN50aI_AtU55VA2wglYfnwCJez0D3N2VJvP1EiVPC6gWp5MrW5X7mNxWeJKdFCTE5G09ovJKTT20Yot8eUj3vxl6mr0vWk/s400/DSCF2746.jpg)
Pasigaminame padažą:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvDwIlDtSGjtq1tQAS4UqgLGFvoOELzjuIHxpBuwNxXYxDeLfx7800_mXBDP9Zi8xmkn2ITOG4KqWprDl_R7WZtySUX61CRSE4u4tIfFd3nDvv6JooiZ04mUE87Izk54uPSJTozoiBzF8/s400/DSCF2751.jpg)
Salotų lapus suplėšome, supjaustome agurkus ir pomidorus, skrebučius ir krūtinėlę. Pabarstome tarkuoto parmezano ir užpilame padažo. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą