trečiadienis, rugpjūčio 12, 2009

Keptos šparaginės pupelės


Reikės:
  • šparaginių pupelių,
  • sviesto,
  • džiuvesėlių,
  • druskos,
  • prieskonių

Nuplauname ir išverdame pupeles, maždaug 10 min pasūdytame vandenyje. Verčiame jas į keptuvę ir apkepiname ant sviestuko, įdedame porą šaukštų džiūveselių, mėgiamų prieskonių gerai pamaišome ir skanaus! :)

4 komentarai:

Aušra rašė...

Mes irgi mėgstam taip paruoštas šparagines pupeles :) Dar ir kalafijorus lygiai taip pat darom, kai norisi lengvo užkandžio.

Forelle rašė...

Žiedinius kopūstus taip darom, bet pupelių ne, visada kepam tešloje, reiėks pabandyti ir šitaip

Neringa rašė...

Aš irgi taip darau su pupelėm bei žiediniu, bet iškokau taip paruošti tik atvažiavusi į Lenkiją, mama taip niekad nedarydavo. Puiki vakarienė!

Anonimiškas rašė...

Fantastiška! Labai ačiū!