![](http://3.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SpfTyAO9oUI/AAAAAAAAA08/fRdyJhUfdjs/s400/Picture+007.jpg)
- moliūgo,
- svogūno,
- morkos,
- prieskonių,
- grietinėlės,
- kelių bulvių
Užviriname vandenį, sudedam supjaustytas bulves ir įmetam sultinio kubelių. Keptuveje apkepiname kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką:
![](http://3.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SpfTpLWVuOI/AAAAAAAAA00/qSeCk7827lg/s400/Picture+001.jpg)
Supjaustome moliūgą kubeliais ir sudedam i keptuvę ir apkepiname:
![](http://1.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SpfTfnq5VoI/AAAAAAAAA0s/IeQ4TOqu07Q/s400/Picture+002.jpg)
Kaip suminkštėja sudedam viską į puodą, dar paverdam maždaug 10 min., (jei vandes per daug, šiek tiek nupilam),įpilam grietinėlės ir blenderio pagalba viską sutriname iki vientisos masės:
![](http://4.bp.blogspot.com/_nbQsHkG5g-A/SpfTPgTcxOI/AAAAAAAAA0k/crW2dB4zMw8/s400/Picture+004.jpg)
1 komentaras:
aš irgi panašią darau, tik skirtumas toks, kad nededu bulvių ir visada įberiu tarkuoto kietojo sūrio. Nuostabi sriuba ;). Ketinu neužilgo ir aš įsidėti šią sriubą į savo blogą. Be to, moliūgas dieviška daržovė.
Rašyti komentarą