antradienis, gegužės 05, 2009

Tinginių čeburėkai


Reikės:

  • 300g faršo
  • vaflių
  • 2 kiaušiniai
  • miltai
  • pienas
  • svogūnas
  • druska
  • prieskoniai

Pasigaminame tešlą: kiaušinis, miltai, pienas, druska. Turi būti tiršta tešla.


Paruošiame faršą: kiaušinis, svogūnas, prieskoniai.

Imame vaflį perpjauname pusiau ir užtepame faršo:


Uždengiame kitu vafliu ir perpjauname pusiau:

Apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę:


Apkepame iš abiejų pusių ir skanaus! :)

4 komentarai:

Aušra rašė...

Taip, šitas variantas tikrai geras. Tik mes naudojam talerius o ne vaflius, tai visai pjaustyti nereikia. Bet kai šitokį variantą atradom nepamenu ar ir bedariau tikrus čeburėkus.

RasosVirtuve rašė...

man taleriai pasirode per mazi..bet reiks ir taip isbandyt :)
skonis tikrai nesiskiria beveik nuo iprastu cebureku,o gamint 100kart paprasciau :)

rūtuliukas rašė...

mm :) mano mama irgi kažkada tokius darydavo. Buvau visai pamiršus apie juos.

Anonimiškas rašė...

siaip nieko receptukas... kazkas panasaus blynai su mesa :) visai skanu :)