trečiadienis, gegužės 27, 2009

Baltibarščiai


Reikės:

  • agurko,
  • rūgpienio arba kefyro,
  • krapai,
  • kiaušiniai,
  • šviežios mėtos,
  • rūgštynės,
  • natūralus jogurtas,
  • svogūnų laiškai,
  • moliūgų sėklos,
  • druska,pipirai

Agurką supjaustome kubeliais, svogūnų laiškus, rūgštynes, krapus ir mėtas susmulkiname:

Įpilame rūgpienį ar kefyra,jogurtą. Dedame druskos, pipirų ir paliekame 15-ai minučių.


Išverdame kiaušinius ir supjaustome kubeliais:

Išgliaudome moliūgų sėklas ir, įpylę barščių į lėkštę, apibarstome jomis.

Valgome su karštomis bulvėmis. Išties primena įprastus šaltibarščius, puikiai atgaivina karštą dieną :)
Šaltinis. Lino Samėno receptas.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai "draugiškas" receptas :) Man kažkuo panašus, kaip gamino Linas laidoje "Susitikime virtuvėje". Per karščius reikės pasigaminti, tikiu, kad gerai atgaivina :)

RasosVirtuve rašė...

cia Lino receptas ir yra;)