pirmadienis, balandžio 04, 2011

Napaleono pyragas su tunu


Reikės:

Napaleono lakštų (geriausi būna pirkti Norfoj),
6 virtų kiaušinių,
6 keptų svogūnų,
1 virta morka,
1 indelis tuno savo sultyse,
2 pakeliai krapų,
puse induko Helmans majonezo,
druska,
pipirai.

Visus ingridientus susmulkiname blenderiu. Įmaišome majonezo, pipirų ir druskos. Ir šią mase pertepame lakštus. Papuošiame alyvuogemis. Būtinai palaikome per naktį, kad susigertų įdaras.
Šį kartą dėjau dar ir marinuotų agurkelių,tai gavos dar skaniau.
Tikrai rekomenduoju išbandyti, nuo stalo dingsta akimirksniu :)


2 komentarai:

as rašė...

Skonis neįprastas, bet man labai patiko. Nors mano vyrui neypatingai patiko, kadangi jis nemėgsta tuno. Vietoj pertepimo dar galima dėti paprasčiausią baltą mišrainę. Labai skanu.

RasosVirtuve rašė...

Mano vyrui taip pat neitin patiko,bet man labai, draugams irgi :)
Manau pertepimai gali buti labai ivairus,ruosiuos gaminti su pikantisku pertepimu ir silkes lasisos :)