Tešlai:
200ml pieno,
2,5 stiklinės miltų,
4g sausų mielių,
1 šaukštas cukraus,
5 šaukštų alyvuogių aliejaus,'druskos.
Į šiltą pieną suberti trečdalį miltų, iberti sausų mielių, cukraus, druskos, aliejų. Gerai išmaišyi. Berdami likusisu miltus užminkyti tešlą ir palikti kilti šiltoje vietoje 30min.
Šaltinis. Virtuvė mitų griovėjai.
Įdarui:
vytinto kumpio,
džiovintų pomidorų,
marinuotų svogūniukų,
rukolos, džiugo sūrio.
Skardoje išklojame tešlą, sudedame kumpį, supjaustytus pomidorus,svogūniukus pabarstome sūriu. Kepame įkaitintoje 200laipsnių orkaitėje apie 10-15min, Ištraukiame ir sudedame rukolą, pakepame dar 5min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą