sekmadienis, sausio 19, 2014

Krevetėm įdaryti plikyti pyragačiai


Plikytiem pyragaičiams reikės:

90 ml vandens
45 g sviesto
80 g miltų
2 didelių kiaušinių
žiupsnelio druskos

Įdarui:
krevečių,
kreminės varškės,
agurko

Puodelyje užvirinkite vandenį su sviestu. Į verdantį mišinį supilkite persijotus miltus ir mediniu šaukštu intensyviai maišykite, kol masė atšoks nuo sienelių. Palikite masę atvėsti. Po to įmuškite vieną kiaušinį, išmaišykite iki vientisos masės ir tą patį atlikite su likusiu kiaušiniu.
Paruoštą masę sudėkite į konditerinį maišelį su plačiu antgaliu, į kepimo skardą išklota kepimo popieriumi išspauskite 20 pyragaičių. Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 190-200°C apie 10 min.

Įpjauname pyragaičius užtepame varškės, dedame krevetes ir agurką.

Skanaus!



Komentarų nėra: