penktadienis, sausio 24, 2014
Burokėlių, pupelių ir keptos duonos mišrainė
Reikės:
burokėlių,
svogūno,
pupelių.
juodos duonos,
druskos,
pipirai,
alyvuogių aliejaus.
Burokėlius gerai nuplauti, sudeti i skardą išklotą foliją apibarstyti druska ir apšlakstyti aliejum. Ir uždengti vėl foliją. Kepti maždaug 1,5-2h, priklausomai nuo burokėlių dydžio. Galima patikrinti ar jau iškepė įsmeigus dantų krapštuką, jei minkšta vadinas jau iškepė. Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti kvadratėliais.
Pupeles paruošti pagal instrukciją, kuri nurodyta ant pakelio.
Pakepinti keptuvėje kubeliais pjaustyta svogūną.
Taip pat kvadratėliais supjaustyti keptą duoną ir paskrudinti keptuvėje.
Visus ingridientus sudeti į įndą, pabarstyti druska ir pipirais, šiek tiek alyvuogių aliejaus ir skanauti!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą