Reikės:
- 300g faršo
- vaflių
- 2 kiaušiniai
- miltai
- pienas
- svogūnas
- druska
- prieskoniai
Pasigaminame tešlą: kiaušinis, miltai, pienas, druska. Turi būti tiršta tešla.
Paruošiame faršą: kiaušinis, svogūnas, prieskoniai.
Imame vaflį perpjauname pusiau ir užtepame faršo:
Uždengiame kitu vafliu ir perpjauname pusiau:
Apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę:
Apkepame iš abiejų pusių ir skanaus! :)
4 komentarai:
Taip, šitas variantas tikrai geras. Tik mes naudojam talerius o ne vaflius, tai visai pjaustyti nereikia. Bet kai šitokį variantą atradom nepamenu ar ir bedariau tikrus čeburėkus.
man taleriai pasirode per mazi..bet reiks ir taip isbandyt :)
skonis tikrai nesiskiria beveik nuo iprastu cebureku,o gamint 100kart paprasciau :)
mm :) mano mama irgi kažkada tokius darydavo. Buvau visai pamiršus apie juos.
siaip nieko receptukas... kazkas panasaus blynai su mesa :) visai skanu :)
Rašyti komentarą