Reikės:
- agurko,
- rūgpienio arba kefyro,
- krapai,
- kiaušiniai,
- šviežios mėtos,
- rūgštynės,
- natūralus jogurtas,
- svogūnų laiškai,
- moliūgų sėklos,
- druska,pipirai
Agurką supjaustome kubeliais, svogūnų laiškus, rūgštynes, krapus ir mėtas susmulkiname:
Įpilame rūgpienį ar kefyra,jogurtą. Dedame druskos, pipirų ir paliekame 15-ai minučių.
Išverdame kiaušinius ir supjaustome kubeliais:
Išgliaudome moliūgų sėklas ir, įpylę barščių į lėkštę, apibarstome jomis.
Valgome su karštomis bulvėmis. Išties primena įprastus šaltibarščius, puikiai atgaivina karštą dieną :)
Šaltinis. Lino Samėno receptas.
2 komentarai:
Labai "draugiškas" receptas :) Man kažkuo panašus, kaip gamino Linas laidoje "Susitikime virtuvėje". Per karščius reikės pasigaminti, tikiu, kad gerai atgaivina :)
cia Lino receptas ir yra;)
Rašyti komentarą