trečiadienis, sausio 07, 2009

Rūgštynių sriuba


Reikės:
  • 250g rūgštynių (naudojau marinuotas)
  • 2-3 šaukštai ryžių
  • 2 kietai virti kiašiniai
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 1 sultinio kubelis
  • sriubos prieskoniai
  • aliejus
  • krapai

Užviriname vandens, įdedam sultinio kubelį ir 2-3 šaukštus ryžių. Verdame 10 min. Tuo tarpu sutarkuojame morką, supjaustome kubeliais svogūną ir apkepam keptuvėj su aliejum.

Tuomet sudedam į puodą su ryžiais.

Sudedam rūgštynes, prieskonius.

Ir supjaustytus kiaušinius, krapus.

Viską dar paverdam 5 min. Ir skanaus!

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Sita siurba ganetinai daznai darau , labai skani , tik vat daznai pamirstu kiausini ideti ant galo :D