penktadienis, sausio 02, 2009

"Baronkos" su faršu ir sūriu


Reikės:
  • 1 l pieno
  • 2 pakeliai riestainių ("baronkų")
  • 500gr. faršo
  • 250gr. fermentinio sūrio
  • 1 kiaušinis
  • prieskoniai

Pasiruošiame faršą, imušame kiaušinį, dedame mėgiamus prieskonius ir viską gerai ismaišome.

Užviriname pieną, ir užpilam juo "baronkas" ir palaikome mazdaug 5 min. Jos šiektiek išsipūs ir pasidarys minkštesnės. Geriausia būtų pirkti riestainius storesnius.


Išklojame skardą kepimo popieriumi. Imame "baronką" ir į jos viduriuką dedame faršo. Atrodo štai taip:

Ant farš0 uždedame tarkuoto fermentinio sūrio.


Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Ir pašauname, kepame 30 min. Labai skanu! :)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

nu tikrai ne 30min kepti, vakar kepiau tai sudege...manau reikejo kepti tikrai trumpiau, arba mazesneje temperaturoje....

RasosVirtuve rašė...

trubut dar nuo orkaites priklauso.nes man nesudega.