Reikės:
- 1 l pieno
- 2 pakeliai riestainių ("baronkų")
- 500gr. faršo
- 250gr. fermentinio sūrio
- 1 kiaušinis
- prieskoniai
Pasiruošiame faršą, imušame kiaušinį, dedame mėgiamus prieskonius ir viską gerai ismaišome.
Užviriname pieną, ir užpilam juo "baronkas" ir palaikome mazdaug 5 min. Jos šiektiek išsipūs ir pasidarys minkštesnės. Geriausia būtų pirkti riestainius storesnius.
Išklojame skardą kepimo popieriumi. Imame "baronką" ir į jos viduriuką dedame faršo. Atrodo štai taip:
Ant farš0 uždedame tarkuoto fermentinio sūrio.
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Ir pašauname, kepame 30 min. Labai skanu! :)
2 komentarai:
nu tikrai ne 30min kepti, vakar kepiau tai sudege...manau reikejo kepti tikrai trumpiau, arba mazesneje temperaturoje....
trubut dar nuo orkaites priklauso.nes man nesudega.
Rašyti komentarą