ketvirtadienis, sausio 15, 2009

"Laiveliai" su įdaru



Reikės:


  • 500g faršo
  • 1 svogūnas
  • 2 morkos
  • 2 pomidorai
  • 5 vidutiniai marinuoti agurkai
  • 1 kiaušinis
  • 2-3 šaukštai pomidorų padažo
  • 200-300g fermentinio sūrio
  • 2-3 šaukštai majonezo
  • 2-3 skiltelės česnako
  • prieskoniai

Sutarkuojame morkas, supjaustome kubeliais svogūną, įspaudžiam česnako ir apkepam keptuvėj su aliejum.

Taip pat į keptuvę sudedam supjaustytus kubeliais pomidorus, agurkus ir pomidorų padažo. Viska patroškinam maždaug 10-15 min.

Pasiruošiame faršą, kaip įprasta kotletams. Šį kartą dėjau prieskonių ir kiaušinį. Suformuojame štai tokius laivelius:

Ir į juos sudedam įdarą:

Sutarkuojame sūrį ir išmaišome su majonezu. Šią masę uždedam ant "laivelių":


Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir pašauname, kepame 25-30 min. Skanaus!


Pastaba: Į įdarą galima dar dėti paprikos, pievagrybių, cukinijos, kitaip tariant Jūsų mėgiamų daržovių :)

Komentarų nėra: