Reikės:
- 500g faršo
- 1 svogūnas
- 2 morkos
- 2 pomidorai
- 5 vidutiniai marinuoti agurkai
- 1 kiaušinis
- 2-3 šaukštai pomidorų padažo
- 200-300g fermentinio sūrio
- 2-3 šaukštai majonezo
- 2-3 skiltelės česnako
- prieskoniai
Sutarkuojame morkas, supjaustome kubeliais svogūną, įspaudžiam česnako ir apkepam keptuvėj su aliejum.
Taip pat į keptuvę sudedam supjaustytus kubeliais pomidorus, agurkus ir pomidorų padažo. Viska patroškinam maždaug 10-15 min.
Pasiruošiame faršą, kaip įprasta kotletams. Šį kartą dėjau prieskonių ir kiaušinį. Suformuojame štai tokius laivelius:
Ir į juos sudedam įdarą:
Sutarkuojame sūrį ir išmaišome su majonezu. Šią masę uždedam ant "laivelių":
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros ir pašauname, kepame 25-30 min. Skanaus!
Pastaba: Į įdarą galima dar dėti paprikos, pievagrybių, cukinijos, kitaip tariant Jūsų mėgiamų daržovių :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą