- 700 g kiaulienos (naudojau išpjovą)
- 2 stiklinės virtų pupelių (naudojau 1 indelį konservuotų pupelių)
- 4 nedideli marinuoti agurkai
- 2 svogūnai
- 2 nedidelės morkos
- 4 šaukštai pomidorų padažo
- 1 paprika
- 5-6 pievagrybiai
- 2 šaukštai guliašo prieskonių (naudojau mėsos prieskonius)
- 1 šaukštas miltų
- 2 šaukštai grietinės (nebūtinai)
- 100 g aliejaus
Baigiant kepti, sudedam morkas ir susmulkintus svogūnus.
Taip pat miltus ir prieskonius.
Kelias minutes pakepam ir sudedam supjaustytas paprikas, pievagrybius ir pomidorų padažą.
Tada troškinį sudedam į puodą, užpilam vandeniu, kad apsemtų mėsą ir troškinam kol mėsa suminkštėja.
Sudedame virtas pupeles, griežinėliais supjaustytus agurkus ir paverdame dar 5 min.
Įdedame grietinę, išmaišome.
Skanaus!
2 komentarai:
visos Jusu blogo nuotraukos svelniai tariant, klaikios.. Kai jas pamatai, nebesinori gaminti ir valgyti taip pat...
Klausykites anonimiskas, zmogau gerasis, jeigu sugebat padarykit geresnes prasau parodykit geresnes, nes man atrodo nuotraukos geros ir labai zadinancios apetita, kai skaitau receptus ir ziuriu nuotraukas taip ir norisi begt i virtuve pasigaminti ka nors
Taip kad slepkites po lapais
Rašyti komentarą