- šparaginių pupelių,
- sviesto,
- džiuvesėlių,
- druskos,
- prieskonių
Nuplauname ir išverdame pupeles, maždaug 10 min pasūdytame vandenyje. Verčiame jas į keptuvę ir apkepiname ant sviestuko, įdedame porą šaukštų džiūveselių, mėgiamų prieskonių gerai pamaišome ir skanaus! :)
4 komentarai:
Mes irgi mėgstam taip paruoštas šparagines pupeles :) Dar ir kalafijorus lygiai taip pat darom, kai norisi lengvo užkandžio.
Žiedinius kopūstus taip darom, bet pupelių ne, visada kepam tešloje, reiėks pabandyti ir šitaip
Aš irgi taip darau su pupelėm bei žiediniu, bet iškokau taip paruošti tik atvažiavusi į Lenkiją, mama taip niekad nedarydavo. Puiki vakarienė!
Fantastiška! Labai ačiū!
Rašyti komentarą