ketvirtadienis, rugpjūčio 13, 2009

"Eklerai" su vyšnių įdaru



Reikės:

  • sluoksniuotos bemielės tešlos,
  • šaldytų arba konservuotų vyšnių,
  • puse indelio kondensuoto pieno,
  • puse indelio "Rududu"

Tešlą atšildome ir iškočiojame, sudedame vyšnias štai taip:

Susukam į tokias lazdeles:

Pašauname į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepame maždaug 20 min.

Atvėsiname, ir sudedame į platų indą ir užpilame kremu (sumaišome kondensuotą pieną su "Rududu"). Neturėjau labai plataus indo tai sudėjau lazdeles dviem aukštais, gavos tikrai labai skanus desertas :)

Šaltinis. www.supermama.lt

3 komentarai:

rūtuliukas rašė...

vajei :) koks nuodėmingas ir, tikiu, žiauriai skanus desertas. Niam.

Daina rašė...

Skanu nerealiai. Aciu!

Anonimiškas rašė...

D. Kad skanu,tai faktas tik su Eklerais,tai nieko bendro ir net panasaus cia tikrai nera