- moliūgo,
- svogūno,
- morkos,
- prieskonių,
- grietinėlės,
- kelių bulvių
Užviriname vandenį, sudedam supjaustytas bulves ir įmetam sultinio kubelių. Keptuveje apkepiname kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką:
Supjaustome moliūgą kubeliais ir sudedam i keptuvę ir apkepiname:
Kaip suminkštėja sudedam viską į puodą, dar paverdam maždaug 10 min., (jei vandes per daug, šiek tiek nupilam),įpilam grietinėlės ir blenderio pagalba viską sutriname iki vientisos masės:
1 komentaras:
aš irgi panašią darau, tik skirtumas toks, kad nededu bulvių ir visada įberiu tarkuoto kietojo sūrio. Nuostabi sriuba ;). Ketinu neužilgo ir aš įsidėti šią sriubą į savo blogą. Be to, moliūgas dieviška daržovė.
Rašyti komentarą