- sluoksniuotos bemielės tešlos,
- šaldytų arba konservuotų vyšnių,
- puse indelio kondensuoto pieno,
- puse indelio "Rududu"
Tešlą atšildome ir iškočiojame, sudedame vyšnias štai taip:
Susukam į tokias lazdeles:
Pašauname į įkaitintą 200 laipsnių orkaitę ir kepame maždaug 20 min.
Atvėsiname, ir sudedame į platų indą ir užpilame kremu (sumaišome kondensuotą pieną su "Rududu"). Neturėjau labai plataus indo tai sudėjau lazdeles dviem aukštais, gavos tikrai labai skanus desertas :)
Šaltinis. www.supermama.lt
3 komentarai:
vajei :) koks nuodėmingas ir, tikiu, žiauriai skanus desertas. Niam.
Skanu nerealiai. Aciu!
D. Kad skanu,tai faktas tik su Eklerais,tai nieko bendro ir net panasaus cia tikrai nera
Rašyti komentarą