penktadienis, balandžio 24, 2009

Vištiena tešloje


Reikės:
  • vištienos filė,
  • prieskonių,
  • aliejaus kepimui,

Tešlai:
  • 4 kiaušinių,
  • 200g grietinėlės,
  • 4-6 šaukštų miltų,
  • druskos

Vištieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti prieskoniais ir palaikyti šaldytuve maždaug valandą.
Dubenėlyje kiaušinius išplakti su grietinėle, miltais, pagardinti druska. Tešla turetų būti tirštoka.


Keptuvėje ar gruzdintuvėje įkaitinti aliejų ir dėti tešloje pamirkytus vištienos gabalėlius. Ir kepti kol pagels.

Skanaus!

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

labai skanu, tik miltų man kažkaip žymiai daugiau prireikė, gal čia šaukštai parašyti su dideliu kaupu? ..