antradienis, balandžio 14, 2009

Mišrainė


Reikės:
  • olandiško sūrio,
  • porų,
  • kiaušinių,
  • majonezo,
  • graikinių riešutų

Pirmoji mišrainės paslaptis: stiklinis permatomas indas.
Antroji paslaptis: visi produktai dedami sluoksniais. Taigi imame indą ir dedame tarkuotą sūrį:


paskui- smulkiai pjaustyti porai (nepadauginti, nes kitaip mišrainėje jausite vien juos) :

Sekantis sluoksnis tarkuotas kietas kiaušinis:

Gausiai užtepame majonezo.

Ir užbarstome graikinių riešutų:

Tada vėl iš naujo. Kuo daugiau bus sluoksnių, tuo gražiau ir skaniau. Viršutinis būtinai turi būti riešutų sluoksnis.

Trečioji paslaptis: mišrainė turi pastovėti per naktį, kad sluoksniai persisunktų majonezo.
Skanaus!

2 komentarai:

shiny rašė...

tai tokia kaip ir rafinuotesne pikantiskos misraines atmaina ((: idomiai, reiks pabandyt

Anonimiškas rašė...

hm, koks skirtumas koks indas, jei pagal spalvine gama, produktai nesiskiria :) jau mano salotos saldytuve, ryt isbandysim :)