Reikės:
- olandiško sūrio,
- porų,
- kiaušinių,
- majonezo,
- graikinių riešutų
Pirmoji mišrainės paslaptis: stiklinis permatomas indas.
Antroji paslaptis: visi produktai dedami sluoksniais. Taigi imame indą ir dedame tarkuotą sūrį:
paskui- smulkiai pjaustyti porai (nepadauginti, nes kitaip mišrainėje jausite vien juos) :
Sekantis sluoksnis tarkuotas kietas kiaušinis:
Gausiai užtepame majonezo.
Ir užbarstome graikinių riešutų:
Tada vėl iš naujo. Kuo daugiau bus sluoksnių, tuo gražiau ir skaniau. Viršutinis būtinai turi būti riešutų sluoksnis.
Trečioji paslaptis: mišrainė turi pastovėti per naktį, kad sluoksniai persisunktų majonezo.
Skanaus!
2 komentarai:
tai tokia kaip ir rafinuotesne pikantiskos misraines atmaina ((: idomiai, reiks pabandyt
hm, koks skirtumas koks indas, jei pagal spalvine gama, produktai nesiskiria :) jau mano salotos saldytuve, ryt isbandysim :)
Rašyti komentarą