- 400-500g vištienos filė (vidinė)
- 2vnt šviežia raudona aitrioji paprika(arba malta paprika 1-2šaukšteliai)
- 3 skiltelės česnako
- 45 ml citrinų sultys (naudojau vieną didelę)
- 1 a.š. malta kalendra
- 50g kvietiniai miltai
- 2 kiaušiniai
- 70g malti džiūvesėliai
- žiupsnelis druskos
Iš vištienos filė išpjaustykite sausgysles ir perpjauti per pusę. Įspaudžiame česnaką ir sumalampapriką (paprikos nenaudojau),įspaužiame citrinų sultys ir įber
iame druską. Viską išmaišome ir paliekma marinuotis šaldytuve maždaug 3
0-45 min.
Vištienos gabalėlius apvoliojame miltuose,pamirkome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvesėliuose:
Apvoliotus gabelėlius dedame į įkaitintą gilią keptuvę ir gruzdiname 5-8 minutes,kol gražiai apskrus.
Iškepus sudedame ant popierinio rankšluosčio,kad susigertų riebalai.
Gaminsiu išties nekartą,nes gavosi labai sultinga ir skani vištiena:)
Šaltinis. www.iki.lt
1 komentaras:
atrodo tai ziauriai skaniai! as ir tokius gaminu ir be proto megstu ;)
Rašyti komentarą