penktadienis, sausio 22, 2010

Varškinės bandelės su dešrele



Reikės:

  • 200g varškės,
  • 200ml pienas,
  • 50ml alaus,
  • 1 kiaušinis,
  • 250g miltai(sunaudojau daugiau),
  • žiupsnelis druskos,
  • žiupsnelis cukraus,
  • a.š. kepimo miltelių,
  • pieniškos dešrelės

Varškę ištriname su pienu, įberiame druskos,cukraus, pilame alų, mušame kiaušinį ir persijotus miltus su kepimo milteliais. Viską išminkome iki vientisos masės.(jei masė per skysta ir lipni dėkite dar miltų):


Kočiojame tešlą ir pjauname juosteles,apvyniojame dešrelę:

Įkaitiname aliejų ir kepame kol gražiai apskrus.


Iškepus bandeles dėkite ant popierinio rakšluoščio,kad susigertų riebalai.Gavosi purios ir minkštos bandelės.Skanaus!

Komentarų nėra: