Reikės:
- romėninių salotų (naudojau Iceberg),
- duonos skrebučių,
- parmezano,
- vištienos krūtinėlė arba kumpelis (naudojau kalakutieną)
- papildomai dėjau:
- agurko,
- pomidoro
Padažui:
- kiaušinio trynio,
- 1 skiltelės česnako,
- 2 v. šaukštai citrinos sulčių,
- 2 v. šaukštai alyvuogių aliejaus,
- druskos,
- 30g. parmezano
- vietoj trynio dejau naturalaus jogurto kelis šaukštus.
Paskrudiname skrebučius:
Krūtinėlę dedame ant grotelių ir pašauname į įkaitintą 200 laipsnių tempertūros orkaitę,maždaug 20-30 min.
Pasigaminame padažą:
Salotų lapus suplėšome, supjaustome agurkus ir pomidorus, skrebučius ir krūtinėlę. Pabarstome tarkuoto parmezano ir užpilame padažo. Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą