Reikės:
- 500g faršo
- 1 morkos
- 1 svogūno
- 1 šaukšto tepamo varškės sūrelio
- 2-3 šaukštai džiuvesėlių
- 1 kiaušinis
- prieskoniai
- 200g grietinėlės
Morką ir svogūną blenderio pagalba sumalame ir sudedame į faršą. Taip pat sudedam džiuvesėlių, kiaušinį, prieskonius ir sūrelį, gerai išmaišome:
Formuojame norimo dydžio kotletus ir apkepiname ketuvėje.
Sudedame į kepimo indą, butų gerai jei su dangčiu (jei ne tai uždengiame foliją) įpilame grietinėlės ir pašauname į įkaitintą 200 laipsnių temperatūroje orkaitę, kepame maždaug 30 min:
4 komentarai:
ka galma butu panaudot vietoj grietineles? atsidarau saldytuva o pasirodo vietoj grietineles turejau grietines..:) patark:)
gal kartais turite pieno? jei taip tai i keptuve idekite sviesto,suberkite pora saukstu miltu ir po truputi ipilkite pieno,gausis tirstas padazas ir juo uzpilkite kotletus.
o dar kokiu galimu variantu yra?:)
deja nezinau..nebent dar bent vandens ipilt ar sultini,kad pasitroskintu.
Rašyti komentarą