- 500g birios varškės,
- 300g snieginių krabų mėsos arba lazdelių(galima naudot ir paprastas krabų lazdeles),
- svogūno laiškų,
- salotų lapų
- ir šiek tiek majonezo
Taigi imame indą sudedam varškę, smulkiai pjaustytą krabų mėsą ir svogūno laiškus. Viską išmaišome su majonezu.
Imame salotų lapą ir dedame įdarą ir šiek tiek suspaudžiame. Atrodo štai taip:
Bevalgant šią užkandą pamasčiau kad tiktų čia labai ir duona,taigi siulau ir štai toki variantą:
Arba trečiasis variantas: imame lavašą arba tortiliją(as visad naudoju tortiliją nes patogu vyniot ir skanesne) dedame salotų lapą ir įdarą. Viską susukame ir supjaustome gabalėliais.
Šis variantas man skaniausias :)
Taigi skanaus!
3 komentarai:
Uj kiek variantų :)
Bandysim! :)
Ačiū, nuostabuis receptukas. Šeima sužavėta sekmadienio pusryčiais.
dziugu! :)
Rašyti komentarą