- konservuoto tuno,
- saulėje džiovintų pomidorų (arba paprastų pomidorų),
- juodųju alyvuogių,
- fetos sūrio,
- špinatų,
- porai.
Pagrindą visuot gaminu iš "Malsenos" miltų picai,gaunas visad skanus padas :) Instrukcija yra nurodyta ant pakelio. Prieš dedant ingridientus padą pakepu orkaitėje maždaug 10-15min.
Taigi ištepame pagrindą padažu, dedame špinatų, konservuoto tuno, porų, saulėje dž.pomodorų (šį kartą naudojau paprastus pomidorus) ir fetos sūrį. Pašauname į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę,maždaug 15-20 min.
Skanaus!
Idėją pasisėmiau iš šio puslapio Rūtuliuko virtuvė
5 komentarai:
as nebeperku tu miltu Malsenos picai po to kai praplesus maiseli pamaciau ten lakstanti toki zvitru juoda vabaliuka. atrode linkamai, bet ...
oho,skamba ne itin skaniai...busiu atidesne,aciu uz ispejima :)
Visai patiko šitas blogas. Patiekalai paprasti ir lietuviški, ne kaip knygynuose kur verstos knygos kokiai prancūzų virtuvei. Sriubas jau pradėjau gaminti pagal pvz :) Sėkmės rašant.
Na, kilo keletas klausimu:
Kodel padas pakepamas pries tai? Kokia to prasme? Juk sukepa labai, gausis ne minsktas, o trapus...
Kam tiek daug ingredietu? Susimala viskas i viena skoni ir nebesisjaus atskiru ingreidentu
Pada pakepinu be idaro,nes idarui tiek laiko kept kiek padui nereik.Ir tikrai jis nesukepa,kaip tik gaunas minkstas.
Na o del ingrdientu tai cia jau skonio reikalas,tiek saltinio autorei tiek man atrodo viskas dera tarpusavyje :)
Visada juk galima eksperimentuoti,kazka prideti ar atimti.
Rašyti komentarą