Reikės:
- 1 stiklinės miltų
- 1 stiklinės manų kruopų
- 0.5 stiklinės cukraus
- 3-4 obuoliai
- 200g margarino (EVE arba Vilniaus)
- cinamono
- vanilinio cukraus
Miltus, manų krupas ir cukrų sumaišome viename inde:
Nulupame ir supjaustome obuolius. Įberiame cinamono (pagal skonį), vanilinio cukraus ir išmaišome:
Kepimo indą gausiai ištepame margarinu, išnaudojame maždaug 50g.:
Tuomet į skardą pilame 3/4 dalys manų-miltų-cukraus mišinio.
Ant viršaus supjaustyti obuoliai:
Ir užberiame likusiu (1/4 dalis) kiekiu “tešlos” (manų-miltų-cukraus).
Sutarkuojame burokine tarka ant viršaus margariną (lengviau tarkuojasi šaltas):
Pašauname į įkaitintą 200 laipsnių temperatūros orkaite. Kepame 40-45 min., kol gražiai apskrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą