sekmadienis, kovo 21, 2010

Pica su tunu


Reikės:
  • konservuoto tuno,
  • saulėje džiovintų pomidorų (arba paprastų pomidorų),
  • juodųju alyvuogių,
  • fetos sūrio,
  • špinatų,
  • porai.

Pagrindą visuot gaminu iš "Malsenos" miltų picai,gaunas visad skanus padas :) Instrukcija yra nurodyta ant pakelio. Prieš dedant ingridientus padą pakepu orkaitėje maždaug 10-15min.
Taigi ištepame pagrindą padažu, dedame špinatų, konservuoto tuno, porų, saulėje dž.pomodorų (šį kartą naudojau paprastus pomidorus) ir fetos sūrį. Pašauname į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę,maždaug 15-20 min.


Skanaus!

Idėją pasisėmiau iš šio puslapio Rūtuliuko virtuvė

5 komentarai:

  1. as nebeperku tu miltu Malsenos picai po to kai praplesus maiseli pamaciau ten lakstanti toki zvitru juoda vabaliuka. atrode linkamai, bet ...

    AtsakytiPanaikinti
  2. oho,skamba ne itin skaniai...busiu atidesne,aciu uz ispejima :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Visai patiko šitas blogas. Patiekalai paprasti ir lietuviški, ne kaip knygynuose kur verstos knygos kokiai prancūzų virtuvei. Sriubas jau pradėjau gaminti pagal pvz :) Sėkmės rašant.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, kilo keletas klausimu:

    Kodel padas pakepamas pries tai? Kokia to prasme? Juk sukepa labai, gausis ne minsktas, o trapus...
    Kam tiek daug ingredietu? Susimala viskas i viena skoni ir nebesisjaus atskiru ingreidentu

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pada pakepinu be idaro,nes idarui tiek laiko kept kiek padui nereik.Ir tikrai jis nesukepa,kaip tik gaunas minkstas.
    Na o del ingrdientu tai cia jau skonio reikalas,tiek saltinio autorei tiek man atrodo viskas dera tarpusavyje :)
    Visada juk galima eksperimentuoti,kazka prideti ar atimti.

    AtsakytiPanaikinti