
- konservuoto tuno,
- saulėje džiovintų pomidorų (arba paprastų pomidorų),
- juodųju alyvuogių,
- fetos sūrio,
- špinatų,
- porai.
Pagrindą visuot gaminu iš "Malsenos" miltų picai,gaunas visad skanus padas :) Instrukcija yra nurodyta ant pakelio. Prieš dedant ingridientus padą pakepu orkaitėje maždaug 10-15min.
Taigi ištepame pagrindą padažu, dedame špinatų, konservuoto tuno, porų, saulėje dž.pomodorų (šį kartą naudojau paprastus pomidorus) ir fetos sūrį. Pašauname į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę,maždaug 15-20 min.

Skanaus!
Idėją pasisėmiau iš šio puslapio Rūtuliuko virtuvė
as nebeperku tu miltu Malsenos picai po to kai praplesus maiseli pamaciau ten lakstanti toki zvitru juoda vabaliuka. atrode linkamai, bet ...
AtsakytiPanaikintioho,skamba ne itin skaniai...busiu atidesne,aciu uz ispejima :)
AtsakytiPanaikintiVisai patiko šitas blogas. Patiekalai paprasti ir lietuviški, ne kaip knygynuose kur verstos knygos kokiai prancūzų virtuvei. Sriubas jau pradėjau gaminti pagal pvz :) Sėkmės rašant.
AtsakytiPanaikintiNa, kilo keletas klausimu:
AtsakytiPanaikintiKodel padas pakepamas pries tai? Kokia to prasme? Juk sukepa labai, gausis ne minsktas, o trapus...
Kam tiek daug ingredietu? Susimala viskas i viena skoni ir nebesisjaus atskiru ingreidentu
Pada pakepinu be idaro,nes idarui tiek laiko kept kiek padui nereik.Ir tikrai jis nesukepa,kaip tik gaunas minkstas.
AtsakytiPanaikintiNa o del ingrdientu tai cia jau skonio reikalas,tiek saltinio autorei tiek man atrodo viskas dera tarpusavyje :)
Visada juk galima eksperimentuoti,kazka prideti ar atimti.