antradienis, gegužės 05, 2009

Tinginių čeburėkai


Reikės:

  • 300g faršo
  • vaflių
  • 2 kiaušiniai
  • miltai
  • pienas
  • svogūnas
  • druska
  • prieskoniai

Pasigaminame tešlą: kiaušinis, miltai, pienas, druska. Turi būti tiršta tešla.


Paruošiame faršą: kiaušinis, svogūnas, prieskoniai.

Imame vaflį perpjauname pusiau ir užtepame faršo:


Uždengiame kitu vafliu ir perpjauname pusiau:

Apvoliojame tešloje ir dedame į įkaitintą keptuvę:


Apkepame iš abiejų pusių ir skanaus! :)

4 komentarai:

  1. Taip, šitas variantas tikrai geras. Tik mes naudojam talerius o ne vaflius, tai visai pjaustyti nereikia. Bet kai šitokį variantą atradom nepamenu ar ir bedariau tikrus čeburėkus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. man taleriai pasirode per mazi..bet reiks ir taip isbandyt :)
    skonis tikrai nesiskiria beveik nuo iprastu cebureku,o gamint 100kart paprasciau :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. mm :) mano mama irgi kažkada tokius darydavo. Buvau visai pamiršus apie juos.

    AtsakytiPanaikinti
  4. siaip nieko receptukas... kazkas panasaus blynai su mesa :) visai skanu :)

    AtsakytiPanaikinti